Antifonari
Anònim

Título: D. Laudate / et glori / am passi / onis Jesu Chris / ti / Feri. v et. Vi. I cena / d[omi]no. / In primo noc / turno Antiphona.
Incipit literario: [Eius domus tue comedit me]
Fecha: Segle XVI
Formato: 1 Vol Ms rc de 93 f de pergamí , f 91-92 en paper, 915 x 630
Estado: Complet
Notes: LC amb cobertes de fusta recobertes de pell, conserva cinc bollons metàl·lics i dos tancadors. Escriptura en notació quadrada ennegrida sobre pentagrames negres i vermells, en claus de Do i Fa. El miniat de la portada narra la flagel·lació de Jesucrist. Foliació: hi ha algunes irregularitats en la correlació numèrica. Entre els f 40v-41 hom hi interpol·là 2 f en paper, probablement al s. XX. L'inici del 1r f en paper duu la inscripció a tinta:"Tota volta que no cantem la An[tifon]a del Benedictus damunt d'ella / hi ha posada la del Mag y axis par Vesp. va tot seguit." Conté les antífones: "Coena Domini", "In parasceve", "Sabbato Sancto", "In vigilia pasche", "In die Sanct pasche".
Localización: Arxiu del Monestir de Santa Maria de Pedralbes. Fons del Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Sign Top: 150.211
Signatura: BarPE_LC-2

El registro aparece en las colecciones:
Archivo del Monasterio de Santa Maria de Pedralbes > Fondo del Monasterio de Santa Maria de Pedralbes (BarPE) > Fondo del Monasterio de Santa Maria de Pedralbes (BarPE). Libros corales

 Registro creado el 2023-02-16, última modificación el 2024-07-01   Favorit i Compartir