Fons Vicenç Bou (TomB). Manuscrits d'autor

Fons Vicenç Bou (TomB). Manuscrits d'autor 480 registres trobats  anterior11 - 20següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
11.
Sardana per a Cobla / Bou i Geli, Vicenç, 1885-1962
Fa M. Fb, Ta 1/2, Tb 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Tbí, Cb
Primera meitat s. XX. Complet
Fons Vicenç Bou
   
12.
Sardana per a Cobla / Bou i Geli, Vicenç, 1885-1962
Fa M. Fb, Ta 1/2, Tb 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Tbí, Cb
Primera meitat s. XX. Complet
Fons Vicenç Bou
   
13.
Sardana per a Cobla / Bou i Geli, Vicenç, 1885-1962
Do M. Fb, Ta 1/2, Tb 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Tbí, Cb
Primera meitat s. XX. Complet
Fons Vicenç Bou
   
14.
Sardana per a Cobla / Bou i Geli, Vicenç, 1885-1962
La m. Fb, Ta 1/2, Tb 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Tbí, Cb
Primera meitat s. XX. Complet
Fons Vicenç Bou
   
15.
Sardana per a Cobla / Bou i Geli, Vicenç, 1885-1962
Sol M. Fb, Ta 1/2, Tb 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Tbí, Cb
Primera meitat s. XX. Complet
Fons Vicenç Bou
   
16.
Sardana per a Cobla / Bou i Geli, Vicenç, 1885-1962
Sol M. Fb, Ta 1/2, Tb 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Tbí, Cb
Primera meitat s. XX. Complet
Fons Vicenç Bou
   
17.
Sardana per a Cobla. A la platja / Bou i Geli, Vicenç, 1885-1962
Do M. Ta 1/2, Tb 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbí, Cb
Primera meitat s. XX. Incomplet
Fons Vicenç Bou
   
18.
Sardana per a Cobla. A la platja / Bou i Geli, Vicenç, 1885-1962
Do M. Fb, Ta 1/2, Tb 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Tbí, Cb
Primera meitat s. XX. Complet
Fons Vicenç Bou
   
19.
Sardana per a Cobla. A la platja / Bou i Geli, Vicenç, 1885-1962
Do M. Fb, Ta 1/2, Tb 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Tbí, Cb
Primera meitat s. XX. Complet
Fons Vicenç Bou
   
20.
Sardana per a Cobla. A trenc d'alba / Bou i Geli, Vicenç, 1885-1962
Mi b M. Fb, Ta 1/2, Tb 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Tbí, Cb
1910. Complet
Fons Vicenç Bou
   

Fons Vicenç Bou (TomB). Manuscrits d'autor : 480 registres trobats   anterior11 - 20següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.