IFMuC: Inventari dels Fons Musicals de Catalunya 7 registres trobats  La cerca s'ha fet en 0.02 segons. 
1.
Caramelles per a 3 v i P [Orq] / Pi i Pascual, Josep, 1873-1944
Do M. [T 1/2, B]; P, [Fl, Cl 1/2, Ctí 1/2, Fsc, Tbó, Vl 1/2, Cb] (Ja la pascua es arribada ens ho anuncia...)
1916. Complet
Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Fons Josep Pi
   
2.
Caramelles per a 3 v i P [Orq] / Pi i Pascual, Josep, 1873-1944
Do M. Br 1/2, B; P, [Fb, Ta 1/2, Tb 1/2, Tpta 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Tbí, Cb] (Dolça la vida, plena de goig si nostra aimada...)
Primer terç s. XX. Complet
Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Fons Josep Pi
   
3.
Caramelles per a 3 v i P [Orq] / Pi i Pascual, Josep, 1873-1944
Do M. T 1/2, B; P, [Fl, Cl 1/2, Ctí 1/2, Vl 1/2, Cb] (Dolça la vida plena de goig si nostra aimada...)
1936. Complet
Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Fons Josep Pi
   
4.
Caramelles per a 3 v i P [Orq] / Pi i Pascual, Josep, 1873-1944
Fa M. T 1/2, B; P, [Fl, Cl 1/2, Ctí 1/2, Vl 1/2, Cb] (Dins el cor treu la brotada l'alegria més plaent...)
Primer terç s. XX. Complet
Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Fons Josep Pi
   
5.
Caramelles per a 3 v i P [Orq] / Pi i Pascual, Josep, 1873-1944
Sol M. T 1/2, B; P, [Fl, Cl 1/2, Ctí 1/2, Fsc, Tbó, Vl 1/2, Cb] (De la ronda la corrua que alegrement va cantant...)
1936. Complet
Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Fons Josep Pi
   
6.
Caramelles per a 3 v i P [Orq] / Pi i Pascual, Josep, 1873-1944
Re M. T 1/2, B; P, [Fl, Cl 1/2, Ctí 1/2, Vl 1/2, Cb] (Avui el jovent animat amb alegria celebra...)
1908. Complet
Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Fons Josep Pi
   
7.
Caramelles per a 3 v i P [Orq] / Pi i Pascual, Josep, 1873-1944
Mi b M. T 1/2, B; P, [Fl, Cl 1/2, Ctí 1/2, Vl 1/2, Cb] (Junts amb la gran orquestra avui hem determinat...)
1907. Complet
Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Fons Josep Pi
   

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.