IFMuC: Inventari dels Fons Musicals de Catalunya 828 registres trobats  anterior11 - 20següentfinal  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.01 segons. 
11.
Sardana per a Cobla / Anònim
Fb, Tb 1/2, Ta 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Cb; P
1920. Complet
Museu-Arxiu de Santa Maria de Mataró. Fons Lluís Viada
 
12.
Sardana per a Cobla / Anònim
Fb, Tb 1/2, Ta 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Cb, Tbí; P
Primer terç s. XX. Complet
Museu-Arxiu de Santa Maria de Mataró. Fons Lluís Viada
 
13.
Sardana per a Cobla / Anònim
Fb, Tb 1/2, Ta 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Cb; P
Primer terç s. XX. Complet
Museu-Arxiu de Santa Maria de Mataró. Fons Lluís Viada
 
14.
Sardana per a Cobla / Anònim
Fluviol, Tb 1/2, Ta 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Baix; P
Primer terç s. XX. Complet
Museu-Arxiu de Santa Maria de Mataró. Fons Lluís Viada
 
15.
Sardana per a Cobla / Anònim
Flubiol, Tb 1/2, Ta 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Cb; P
Primer terç s. XX. Complet
Museu-Arxiu de Santa Maria de Mataró. Fons Lluís Viada
 
16.
Sardana per a Cobla / Anònim
Fb, Tb 1/2, Ta 1/2, Ctí 1/2, Tbo, Fsc 1/2, Cb; P
Primer terç s. XX. Complet
Museu-Arxiu de Santa Maria de Mataró. Fons Lluís Viada
 
17.
Sardana per a Cobla / Anònim
Fb, Tb 1/2, Ta 1/2, Ctí, Fsc 1/2, Tbó, Cb, Tbí; [P]
Primer terç s. XX. Complet
Museu-Arxiu de Santa Maria de Mataró. Fons Lluís Viada
 
18.
Sardana per a Cobla / Anònim
Fluviol, Tb 1/2, Ta 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Cb; P
Primer terç s. XX. Complet
Museu-Arxiu de Santa Maria de Mataró. Fons Lluís Viada
 
19.
Sardana per a Cobla / Anònim
Fb, Tb 1/2, Ta 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Cb, Tbí; P
Primer terç s. XX. Complet
Museu-Arxiu de Santa Maria de Mataró. Fons Lluís Viada
 
20.
Sardana per a Cobla / Anònim
Fluviol, Tb 1/2, Ta 1/2, Ctí 1/2, Fsc 1/2, Tbó, Cb; P
Primer terç s. XX. Complet
Museu-Arxiu de Santa Maria de Mataró. Fons Lluís Viada
 

IFMuC: Inventari dels Fons Musicals de Catalunya : 828 registres trobats   anterior11 - 20següentfinal  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.