Cançons per a 1 i 2 v i P
Baró i Güell, Josep, 1891-1980

Títol: [1] El bon Jesuset / Música de / José Baró Güell / El niño Jesús; [2] Els soldats venen de França / Música de / José Baró Güell / Los soldaditos franceses; [3] Al meu nebodet Josep Baró i Batlle / Els dits de la má / Los dedos de la mano / Música de José Baró Güell; [4] La Papallona / La Mariposa / Música de José Baró Güell; [5] El gatet i la rateta / El ratón y el gato / Música de José Baró Güell; [6] Al meu nebodet Joan Arnau i Canalies / Los patitos / Els petits ànecs / Música de José Baró Güell; [7] Salutacion a la virgen / Salutació a la Verge / Letra de Paulino MArcos Garcia / Música de José Baró Güell / (Agustino); [8] Sembrant perles / Sembrando perlas / Letra de Fco. Gay, Pbro / Música de José Baró Güell; [9] Al muy ilustre Dr. D. Javier Cochs, Arcipreste de la Catedral de Gerona / Jesús als nois / Jesús a los niños / Letra de J. Verdaguer / Música de José Baró Güell; [10] Ejercicio para comulgar / (Oración de San Ignacio) / Música de José Baró Güell; [11] Nadala / Navideña / Música de José Baró Güell; [12] Al davant d'aquest portal / Sardana de els pastorets "El misteri de nadal" / Llibre de Francesc Gay, Pbro / Música de José Baró Güell.
Publicació: Girona : Industrias Litogràficas, 1960
Número planxa: (s. n.)
Estat: Complet
Notes: Dedicatoria: "Al Rnt. D. Josep Mª Cervera i Berta. Párraco de / Santa Sugsana del Mercadal, molt atentament / Josep Baró i Güell. Girona, 26-11-60". Conté els textos complets al terme de les cançons.
Localització: Arxiu Diocesà de Girona. Arxiu Capitular de la Catedral de Girona. Fons de la catedral de Girona
Sign Top: 104/10
Signatura: GiC_Imp-15

El registre apareix a les col·leccions:
Arxiu Capitular de la Catedral de Girona > Fons de la catedral de Girona (GiC) > Fons de la catedral de Girona (GiC). Impresos d'autor

 Registre creat el 2019-09-04, darrera modificació el 2023-02-15



   Favorit i Compartir